baby names :: search baby names
Home | Me te shikuarat | Emrat me te fundit
Subscribe
Merni 3 emra per bebe per c'do muaj.
Emri juaj

Email Adresa

 

Kerko emra per Bebe
Gjinia     Origjina    Fillon me germen  
 
Musliman per Djem | Emra per Djem | Emra per Vajza | Sipas Origjines
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Shiko Emra per Djem

Emri Gjinia Origjina Kuptimi Me Teper Info
Fatbadh DjalŽ Shqiptar e ka fatin More...
Fatbardh DjalŽ Shqiptar me fat te b More...
Fation / Fatjon DjalŽ Shqiptar fati i jone More...
Fatjon DjalŽ Shqiptar Fati ynŽ More...
Fatlind DjalŽ Shqiptar Ka lindur m More...
Fatlind DjalŽ Shqiptar ka lindur m More...
Fatlum DjalŽ Shqiptar FatsjellŽs, More...
Fatlum DjalŽ Shqiptar me fat, i l More...
Fatmir DjalŽ Shqiptar Me shans, m More...
Fatmir DjalŽ Shqiptar me fat te m More...
Faton DjalŽ Shqiptar Fati ynŽ More...
Fatos DjalŽ Shqiptar Guximtar More...
Fatos DjalŽ Shqiptar guximtar, t More...
Ferik DjalŽ Shqiptar shqip More...
Festim DjalŽ Shqiptar nje dite qe More...
Fisnik DjalŽ Shqiptar trim, fisni More...
Fisnik DjalŽ Shqiptar trim, fisni More...
Fitim DjalŽ Shqiptar fitimtar, i More...
Fitim DjalŽ Shqiptar fitim; fiti More...
Florent DjalŽ Shqiptar emer latin, More...
 

Per me teper info mbi familjen, jeten familjare femijet tone, vjerrsha, perralla, emra shqip dhe shume tjera shkoni tek BotaNenes.com

Florentin DjalŽ Shqiptar emer me pre Me Teper...
Flori DjalŽ Shqiptar i arte, esh Me Teper...
Flori DjalŽ Shqiptar i arte, flo Me Teper...
Florian DjalŽ Shqiptar emer me pre Me Teper...
Fran DjalŽ Shqiptar burre franc Me Teper...
Franci DjalŽ Shqiptar shqip Me Teper...

Page(s) 1 

 
Syndicate
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bookmark
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright ©2012 emrashqip.net. All rights reserved.